Muut kurssit

Raskaan liikenteen jatkokoulutukset

EU:n raskaan liikenteen ammattipätevyysdirektiivi toi kuljettajille pakollista jatkokoulutusta, joka tarvitsee suorittaa, mikäli aikoo toimia kuljettajan ammatissa. Tavaraliikenteen puolella direktiivi astui voimaan syyskuussa 2009. Henkilöliikenteen puolella se on ollut voimassa vuotta aiemmin.

Direktiivin mukaan kuljettajien pitää suorittaa koulutusta viiden vuoden aikana vähintään 35 tuntia. Koulutuksen voi suorittaa kerralla tai osissa, kuitenkin vähintään seitsemän tuntia kerrallaan. Yleisin suoritustapa tulee olemaan seitsemän tunnin jakso kerran vuodessa.

Tarjoamme räätälöityjä ja joustavia jatkokoulutuspalveluja yritysten sekä yksittäisten kuljettajien tarpeisiin. Käytämme koulutuksissamme AKE:n hyväksymiä jatkokoulutusohjelmia. Pidämme yllä myös koulutusrekisteriä, jolloin tiedot yrityksen ja yksittäisen kuljettajan osalta ovat ajan tasalla, näin voimme huolehtia siitä, että ammattipätevyyden vaatimukset ovat voimassa. Ota yhteyttä, niin kartoitamme yhdessä jatkokoulutustarpeesi.